Ervaringen

Referenties

Klanten en samenwerkingspartners vertellen wat zij vinden van de samenwerking met Roffa Communicatie

Werken met Roffa Communicatie

“Lilian is een proactieve en resultaatgerichte adviseur. Zij is in staat in een korte periode zowel inhoudelijk als collegiaal haar weg binnen de organisatie te vinden. Haar flexibele en energieke houding weet zij bij haar opdrachten goed in te zetten. Lilian heeft laten zien opdrachten zelfstandig en in teamverband te kunnen realiseren. Lilian is naast een gedegen senior een prettig persoon om mee te werken.”

Mark van der Roer

Directeur Communicatie, Ministerie VWS

“Lilian is een inhoudelijke vakvrouw. Energiek en enthousiast. Zelfstandig in uitvoering en origineel in keuze voor de oplossing van haar opdracht. Ook nog eens een prettige en betrokken collega. Ik kan haar aanbevelen voor een opdracht.”

Johan van Eeden

Regiomanager, Argos Zorggroep

“Lilian is een proactieve en resultaatgerichte adviseur. Zij is in staat in een korte periode zowel inhoudelijk als collegiaal haar weg binnen de organisatie te vinden.
Haar flexibele en energieke houding weet zij bij haar opdrachten goed in te zetten. Lilian heeft laten zien opdrachten zelfstandig en in teamverband te kunnen realiseren. Lilian is naast een gedegen senior een prettig persoon om mee te werken.”

Mark van der Roer

Directeur Communicatie, Ministerie VWS

“Werken met Lilian geeft resultaat en rust. Door haar enthousiasme en kennis van zaken is het leuk om met haar te werken.
Een organisatie doorziet ze snel, waardoor haar inbreng relevant en passend is. Ze draagt veel ideeën en voorbeelden aan, maar zorgt er wel voor dat het doel realistisch is en gehaald wordt.

Bij haar heb je het gevoel dat het goed gaat komen, wat ook zo is.”

ir. Ton Jansen

Directeur, Dorp, Stad en Land

“Lilian is een inhoudelijke vakvrouw. Energiek en enthousiast.
Zelfstandig in uitvoering en origineel in keuze voor de oplossing van haar opdracht.

Ook nog eens een prettige en betrokken collega.
Ik kan haar aanbevelen voor een opdracht.”

Johan van Eeden

Regiomanager, Argos Zorggroep