Projectbegeleiding | PR

ECPN

DE OPDRACHT:
Projectleiding en PR van publieksevenement ‘Brain Day’

Hoogtepunt van dit project:
500+ bezoekers Brain Day | Beurs van Berlage uitverkocht!

ECNP (European College of Neuropsychopharmacology)

Voor Brain Day verzorgde ik de gehele PR; online strategie; realisatie website; social media (Twitter/FB campagnes en advertising), teksten, blogs en perswoordvoering: het resultaat: een uitverkochte Beurs van Berlage met +500 bezoekers tijdens Brain Day!

Brain Day bracht de wetenschap van het brein een stapje dichterbij. Zeven gerenommeerde hersenwetenschappers gaven een korte, interactieve en informele presentatie over hun wereld van hersenonderzoek. Hoe ontwikkelt een normaal brein zich? En: hoe en waarom ontstaan verstoringen in het brein, zoals je die ziet bij mensen met neurologische en psychiatrische stoornissen?
Bijna iedereen kent in zijn of haar directe omgeving wel iemand met een neurologische of psychiatrische stoornis. Dat kan iemand zijn met de ziekte van Alzheimer, een kind met ADHD, of iemand met een depressie, een psychose of een verslaving. Maar: hoe ontstaan deze stoornissen? Welke onderzoeken worden er op dit moment gedaan? En welke behandelingsmogelijkheden zijn er voor deze stoornissen? 

De zeven hersenexperts die presenteerden: Aartjan Beekman, Wim van den Brink, Jan Buitelaar, Eveline Crone, Damiaan Denys, Iris Sommer en Dick Swaab.

Samenwerking
Tijdens dit project werkte ik samen met Susan Strampel Grafisch Ontwerp en uiteraard met ECNP.