PORTFOLIO

01

VNG: Vereniging Nederlandse Gemeenten

De communicatie rondom de invoering/start van de Omgevingswet is complex, uitdagend en leuk! De focus ligt op werken in een politiek en bestuurlijke gekleurde omgeving, waar de VNG onderdeel is van een nóg groter, interbestuurlijk programma.

02

Royal BAM Groep

Program Manager BAM Culture Program: spil tussen HR en Communications. Nieuw BAM cultuurprogramma gelanceerd. Een opdracht met de focus op gedrag, waarden, communicatie en verandering. 

03

Havenbedrijf Rotterdam

Projectleiding communicatie voor afdeling Environmental Management, op het thema mobiliteit. Werkgeverscommunicatie, waaronder de realisatie van website reizennaarjewerk.nl

04

Diergaarde Blijdorp

Projectleiding Masterplan 2030: toekomstvisie van Diergaarde Blijdorp.

05

Gemeente Rotterdam

Teamlid Communicatiemanagement. Een adviserende rol ter ondersteuning van diverse afdelingen communicatie binnen gemeente Rotterdam.

06

ECNP

Projectleiding en PR van publieksevenement ‘Brain Day’, met als hoogtepunt een uitverkochte Beurs van Berlage, Amsterdam

07

Dorp, Stad en Land

Projectleiding, communicatie en online advisering.
Drie uitdagingen: nieuwe corporate website, een one-pager voor events, positionering & strategische communicatie.

08

Zuid-Holland Bereikbaar

Marketing-communicatieadvies voor Rotterdamse haven & Voorne Putten. Werkgeverscommunicatie richting de havengerelateerde bedrijven en bewonerscommunicatie omtrent het thema’s mobiliteit en woon-werkverkeer.